Roompot Marina

Roompot Marina vanuit de lucht 5

Onze jachthaven is Roompot Marina in Kamperland. Als je de haven verlaat met je Etap 21i begint onmiddellijk je zeilvakantie. Je hoeft geen sluizen door om de Zeeuwse wateren te bereiken, je bent er immers al. De moderne haven is voorzien van alle gemakken. Restaurants, winkel en supermarkt en op loopafstand van een subtropisch zwemparadijs. Ideaal voor zeilvakanties met kinderen. 

Verwaaid liggen in Roompot Marina is dus zeker geen straf, al helemaal niet voor de kinderen, die tijdens hun zeilvakantie vaak maar moeilijk afscheid kunnen nemen van nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op en om de steigers.

Je zou je zeilvakantie zelfs kunnen combineren met een verblijf op een van de nabij gelegen bungalowparken of camping van Roompot Beach Resort of Résidence De Banjaard. Een Etap 21i zeiljacht voor de deur en 's avonds het comfort van de bungalow.

Gedurende je zeilvakantie staat de ligplaats zonder extra kosten tot jouw beschikking. Je dient wel de havenmeester te informeren, als je wat langer afwezig bent. Dan vind je bij terugkomst je ligplaats niet tijdelijk bezet door passanten.


Roompot Marina vanuit de lucht 6

>> Direct reserveren